VNU

 

 

De vakbeurzen Leren met ICT en IPON bundelen de krachten. Door de samenwerking ontstaat één platform dat een compleet beeld geeft van de ontwikkelingen rond ICT- toepassingen en -diensten in het onderwijs.

Wij zijn verheugd u mee te delen dat Leren met ICT en Innovatie Platform Onderwijs Nederland (IPON) met ingang van 2014 de krachten bundelen. In voorgaande jaren heeft u wellicht geëxposeerd op het evenement Onderwijs & ICT in Jaarbeurs Utrecht. Op 22 en 23 januari 2014 zou deze vakbeurs wederom plaatsvinden, onder de naam Leren met ICT 2014. De beurs heeft veel raakvlakken met IPON op 19 en 20 maart 2014, ook in Jaarbeurs Utrecht. Beide vakbeurzen kenmerken zich door een omvangrijk inhoudelijk programma op het gebied van ICT in het onderwijs.

Voor u als exposant betekent de samenwerking dat er één platform ontstaat, dat een compleet beeld van de ontwikkelingen rond ICT- toepassingen en -diensten in het onderwijs presenteert. Leren met ICT 2014 komt als zelfstandige vakbeurs te vervallen. U bent van harte welkom op IPON (19-20 maart 2014) en NOT (27-31 januari 2015), dat naast een volledig ICT-segment uiteraard ook alle andere facetten van en voor het onderwijs presenteert. Zo is er ieder jaar een uitstekende plek om kennis over ICT te delen, toepassingen te testen en uw netwerk uit te breiden.


Meer informatie over IPON

Meer informatie over NOT